Manchester City slog Köpenhamn med 3-1 på hemmaplan och avancerade till åttondelsfinal i UEFA Champi

Check with seller
Classes March 7, 2024 8

Description

Manchester City slog Köpenhamn med 3-1 på hemmaplan och avancerade till åttondelsfinal i UEFA Champions League med 6-2 och fortsätter att försvara sin titel. Akanji och Alvarez utökade ledningen tidigt och Harland satte pricken över i:et i den andra halvleken för att säkra segern. Köpenhamn hade inte mycket till chans på vägen mot City napoli bortaställ, som redan hade tagit en 3-1-ledning i det första mötet. Bara fem minuter in i matchen gav Akanji City ledningen med en spektakulär nick. Ett misstag av Köpenhamns målvakt Grabara ledde till ett enkelt mål för Alvarez, som utökade Citys ledning till 5-1. Även om El Yunusi kvitterade för Köpenhamn, kunde de inte göra någon större skillnad. Harland gjorde sitt 41:a mål i Champions League tidigt i den andra halvleken och grusade Köpenhamns förhoppningar. Den andra halvleken handlade mer om att rotera truppen för att förbereda sig för den kommande avgörande matchen mot Liverpool. Även om Ederson gjorde en viktig räddning i matchen, på grund av den stora fördelen i total poäng, lade City inte mycket ansträngning i den offensiva änden och hade inte ett skott på mål under hela matchen.   Vinsten var viktig för City, inte bara för att hålla dem på rätt spår för att försvara sin Champions League-titel, utan också för att hålla dem på rätt spår inför deras kommande avgörande kamp mot liverpool matchtröja.

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest