FOR ALBANIAN CITIZENS - SAUDI Kingdom of Saudi Arabia Official Visa Online - Saudi Visa Application

Check with seller
Travel Services December 5, 2023 615

Description

Arabia Saudite eVisa është një lloj i ri i miratimit të vizave elektronike që është mënyra më e thjeshtë për të hyrë në Mbretërinë e Arabisë Saudite. eVisa për Arabinë Saudite është një vizë elektronike që lejon banorët e rreth pesëdhjetë vendeve të bëjnë Umre, Biznes, Pushime, Vizitime, Udhëtime dhe eksplorim në Arabinë Saudite. Është metoda më e shpejtë, më e lehtë, më e thjeshtë dhe më e drejtpërdrejtë për marrjen e miratimit të vizave për të vizituar Arabinë Saudite. Në thelb gjithçka që duhet të bëni është të plotësoni një Aplikim shumë të shkurtër për Vizë Saudite në faqen e internetit dhe të merrni eVisa e Arabisë Saudite me email brenda 24-48 orëve. Viza e Vizitorit ose e Biznesit për Arabinë Saudite u miratua nga Qeveria e Arabisë Saudite në vitin 2019 për ta bërë të lehtë për vendet e zhvilluara që të vizitojnë Mbretërinë e Arabisë Saudite. Metodat e vjetra të Vizës Saudite nuk rekomandohen, të tilla si vizita në ambasadë ose vulosje fizike në pasaportën tuaj. Viza në internet e Arabisë Saudite është një lloj tjetër vize për lehtësinë tuaj. Kjo vizë elektronike ose eVisa për Arabinë Saudite lejon një qëndrim prej 90 ditësh me çdo hyrje në vend. Viza Saudite Online është e vlefshme për një vit nga data e lëshimit. Personave që aplikojnë për vizën elektronike online të Arabisë Saudite u jepet gjithashtu një marrëveshje sigurimi i detyrueshëm e cila është e lidhur edhe me eVisa, e cila është një parakusht i domosdoshëm për të bërë një udhëtim në Mbretërinë e Arabisë Saudite. Vizitori në Arabinë Saudite mund të përdorë eVizën e tij Saudite për të hyrë në Arabinë Saudite përmes cilitdo prej porteve të saj detare, terminaleve ajrore dhe disa porteve tokësore, me fjalë të tjera, eVisa Online Saudite është e vlefshme për metodat e transportit ajror, ujor dhe tokësor. Udhëtari eVisa ju lejon të merrni pjesë në ushtrime të lidhura me industrinë e udhëtimit, si zbavitja, pushimet, takimi me miqtë, takimet e biznesit, rekrutimi, blerja, tregtia, shitja, blerja e pronës, takimi me vizitat e familjes dhe anëtarëve të familjes dhe umre. Vendet e mëposhtme lejohen të aplikojnë për vizë saudite në internet, Maldive, Sllovaki, Ukrainë, Greqi, Kanada, Portugali, Australi, Kazakistan, Irlandë, Lituani, Kroaci, Taxhikistan, Shtetet e Bashkuara, Kore, Jug, Maltë, Panama, Qipro, Islandë, Zelanda e Re, Japonia, Mali i Zi, Seychelles, Spanja, Uzbekistani, Hungaria, Federata Ruse, Gjermania, Sllovenia, Norvegjia, Italia, Holanda, San Marino, Azerbajxhani, Bullgaria, Shqipëria, Malajzia, Shën Kitts dhe Nevis, Estonia, Zvicra, Monako, Mbretëria e Bashkuar, Belgjika, Singapori, Republika Çeke, Finlanda, Luksemburgu, Andorra, Letonia, Polonia, Brunei, Austria, Turqia, Franca, Gjeorgjia, Kirgistani, Suedia, Danimarka, Rumania, Afrika e Jugut, Lihtenshtajni, Tajlanda dhe Mauritius. Saudi Arabia eVisa is a new type of Electronic Visa approval that is the simplest way to gain entry into the Kingdom of Saudi Arabia. eVisa for Saudi Arabia is an electronic visa which permits residents of around fifty countries to do Umrah, Business, Vacation, Sightseeing,  Travel, and explore Saudi Arabia. It is the fastest, easiest, simplest and the most straightforward method for getting Visa approval to visit Saudi Arabia. The Visitor to Saudi Arabia can utilize their Saudi eVisa to enter Saudi Arabia through any of its seaports, air terminals, and some land ports, in other words the Saudi eVisa Online is valid for Air, Water and Land methods of transport. The traveler eVisa permits you to take part in the travel industry related exercises like amusement, holidays, meeting friends, business meeting, recruitment, purchase, trade, sale, buying property, meeting family and family members visits, and Umrah. The following countries are allowed to apply Saudi Visa Online , Maldives, Slovakia, Ukraine, Greece, Canada, Portugal, Australia, Kazakhstan, Ireland, Lithuania, Croatia, Tajikistan, United States, Korea, South, Malta, Panama, Cyprus, Iceland, New Zealand, Japan, Montenegro, Seychelles, Spain, Uzbekistan, Hungary, Russian Federation, Germany, Slovenia, Norway, Italy, Netherlands, San Marino, Azerbaijan, Bulgaria, Albania, Malaysia, Saint Kitts and Nevis, Estonia, Switzerland, Monaco, United Kingdom, Belgium, Singapore, Czech Republic, Finland, Luxembourg, Andorra, Latvia, Poland, Brunei, Austria, Turkey, France, Georgia, Kyrgyzstan, Sweden, Denmark, Romania, South Africa, Liechtenstein, Thailand, and Mauritius.
Address : Rruga Stavro Vinjau 18, Tirana, Albania  


Phone : +355 4 224 7285  


Email : info@saudiarabiavisaonline.com  


Website : https://www.saudi-visa.org/sq/visa/  


 


Business Hours : 24/7/365Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest